Αγορά
Διαμέρισμα, 122τ.μ.
Κηφισιά - Αγία Κυριακή
Προτεινόμενο Νέο

€420.000

Λεπτομέρειες
  • Κωδικός:

    #1425

  • Τιμή:

    €420.000

  • Εμβαδόν:

    122τ.μ.

  • Όροφος:

    2ος όροφος

  • Ασανσέρ:

    Ναι

  • Υπνοδωμάτια:

    3

  • Μπάνια:

    2

  • WC:

  • Είδος θέρμανσης:

    Αυτόνομη

  • Μέσο θέρμανσης:

    Φυσικό αέριο

  • Έτος κατασκευής:

    2001

  • Κουφώματα:

    Αλουμινίου

  • Επίπλωση:

    Καμία

  • Ενεργειακή κλάση:

    Εξαιρείται από την υποχρεωτική έκδοση ΠΕΑ

Περιγραφή

Κηφισιά – Αγία Κυριακή Οροφοδιαμέρισμα προς Πώληση
Στην ήσυχη και προνομιακή περιοχή της Αγίας Κυριακής, μόλις 950μ. από το κέντρο της Κηφισιάς, διατίθεται προς πώληση φωτεινό και λειτουργικό οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 122τ.μ.
Το διαμέρισμα διαθέτει:
Ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα
Κλειστή κουζίνα με μπαλκόνι και μικρή αποθήκη
3 άνετα υπνοδωμάτια με έξοδο σε βεράντα
2 πλήρη μπάνια
Υπόγεια θέση στάθμευσης 12τ.μ.
Χαρακτηριστικά:
Παρκέ δάπεδα, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Διαμπερές και ιδιαίτερα φωτεινό, προσφέρει άνεση και ζεστασιά.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, με άμεση πρόσβαση στην Εθνική Οδό, σε κοντινή απόσταση από το St. Catherine’s School (1100μ.) και όλα τα καταστήματα, καφέ και υπηρεσίες του κέντρου της Κηφισιάς.
Τιμή πώλησης: 420.000€

Τοποθεσία
  • Τοποθεσία:

    Κηφισιά - Αγία Κυριακή

  • Διεύθυνση:

    Αγίας Κυριακής 12, Κηφισιά 145 61, Ελλάδα

Η εμφανιζόμενη θέση δεν αντιστοιχεί στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
#
Κωδικός ακινήτου 1425

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η εταιρία

Το "Attraction Properties" είναι ένα σύγχρονο μεσιτικό γραφείο που εξειδικεύεται στην εύρεση και διαχείριση ακινήτων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για αγοραστές, πωλητές και επενδυτές. Με έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία, σας βοηθά να βρείτε το ιδανικό ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Copyright © 2025, built with by aBroker.