Κωδικός:
#1395
Τιμή:
€311.000
Εμβαδόν:
47τ.μ.
Όροφος:
3ος όροφος
Ασανσέρ:
Ναι
Υπνοδωμάτια:
1
Μπάνια:
1
WC:
0
Είδος θέρμανσης:
Κεντρική
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Έτος κατασκευής:
1959
Έτος ανακαίνισης:
2025
Κουφώματα:
Αλουμινίου
Επίπλωση:
Πλήρης
Ενεργειακή κλάση:
Γ
Παγκράτι, Διαμέρισμα προς Πώληση.
Πωλείται μοναδικό διαμέρισμα 3ου ορόφου 47 τ.μ. στην καρδιά του Παγκρατίου, δίπλα στο Άλσος Παγκρατίου και την Πλατεία Πλαστήρα.
Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με τα πόδια από το Σύνταγμα και την Πλατεία Κολωνακίου, το διαμέρισμα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κεντρικής τοποθεσίας και ηρεμίας σε απόσταση αναπνοής από το εμβληματικό Καλλιμάρμαρ και το μουσείο Ιδρύματος Γουλανδρής, σε ένα σημείο που αναδεικνύει την ιστορικότητα της περιοχής.
Χαρακτηριστικά:
- 1 υπνοδωμάτιο
- Άνετο καθιστικό, κουζίνα και πλήρες μπάνιο.
- Νότιος προσανατολισμός με φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα καθόλη την διάρκεια της ημέρας.
- Μπαλκόνι πρόσοψης.
- Κουφώματα αλουμινίου με δίπλα τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, ντουλάπες, τέντες, κλιματισμός, δάπεδο παρκέ, πόρτα ασφαλείας.
Από το μπαλκόνι του, μπορείτε να απολαύσετε την θέα στον λόφο Αδμητού.
Το ακίνητο βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανακαίνισης, η οποία θα ολοκληρωθεί τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου 2025, με βάση υψηλές προδιαγραφές και σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Θα πωληθεί πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με καίνουργιες ηλεκτρικές συσκευές, προσφέροντας μία πολυτελή και εργονομική διαβίωση.
Το διαμέρισμα απευθύνεται σε αγοραστές με εκλεπτυσμένο γούστο, που εκτιμούν την αισθητική τελειότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα pied-à-terre στην καρδιά της Αθήνας ή ένα πολυτελές καταφύγιο σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές της πόλης.
Μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία ή ιδανική επιλογή κατοικίας για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο τρόπο ζωής στην καρδιά της Αθήνας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μία επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας.
Τοποθεσία:
Παγκράτι - Κέντρο Παγκρατίου
Copyright © 2025, built with by aBroker.